Mislimo da je manje-više svima jasno koliki uticaj imaju društvene mreže (Facebook & Instagram) kada je u pitanju marketing.

Gotovo svi brendovi, svako veliko, srednje ili malo preduzeće se bori za svoj udeo na digitalnom tržištu, stoga automatski raste i konkurencija, bar što se agencija za digitalni marketing tiče (ili freelancer-a), ne samo iz okoline Inđije, već iz cele Srbije pa i šire.

Ali postavlja se važno pitanje, koliko njih zapravo zna šta tačno radi?

Većina njih smatra da je upravljanje ovim društvenim mrežama nešto poput ovog :

“Ma skontao sam ja bre to, pokazao mi sve, onaj mali, od komšije Pere sinovac. Dobar mali, dobro barata, zna kako da postavi slike na Instagram i Facebook, tako da sam ukapirao i ja sve to. Eto, tako ćemo sad i mi, a ako zaškrpi zvaćemo njega. Čuj, što da nekog plaćamo”.

Eto tako negde to funkcioniše, u većini slučajeva, čast izuzecima.

Okej, naravno, niko nema ništa protiv malog Perinog sinovca, ali da li je dovoljno to što on zna kako da objavi neki sadržaj?

Šta ako on pri tome ne zna kako da postavi jasnu strategiju, ne zna da definiše relevantan sadržaj, copywriting, ili ne poznaje alate za obradu fotografija, videa, ne zna niti je čuo za definisanje ciljne grupe, praćenje analitike, i pri tome mu je konverzija nepoznat pojam…

Da, vidite i sami, ipak je to malo kompleksnije od pukog objavljivanja nekog sadržaja.

Sve ovo što smo malopre nabrojali, pa i više od toga, da ne pišemo sada eseje, mi radimo profesionalno za Vas.

Apsolutno sve. I to znamo jer smo testirali. Testirali smo razne kampanje.

Priznajemo i mi smo bili nekad poput Perinog sinovca i smatrali smo da smo marketari, zato što znamo da “tipkamo” Instagramom ili Facebookom.

Baš  zato smo imali dosta neuspeha u početku.

Ali smo se konstantno usavršavali. Između ostalog, svi smo i započeli saradnju na proverenom kursu Digitalnog marketinga tako da svako od nas “dolazi iz iste škole”. 

Baš zato smo se usavršili i te neuspešne kampanje su polako postajale sve uspešnije.

Ispekli smo zanat, sad hoćemo da svo to znanje iskoristimo na najbolji mogući način i damo sve od sebe da upravo Vama donesemo profit. 


Popunite formu ispod i saznajte na koji način ćemo unaprediti vaše društvene mreže.

BESPLATAN SASTANAK

POZVAĆEMO VAS U DOGOVORENOM TERMINU.