​Možemo početi od možda dosadne, ali tačne definicije.

Šta je zapravo konsalting?

Mi smo u školi učili da je to davanje stručnih saveta.

I to je to, najkaće moguće rečeno. Upravo to, mi i radimo.

​Ja, koji ovo pišem, kao i veći broj tekstova na ovom sajtu, Nemanja Lakić, autor sam knjige “Prodaja je koncept života” i zaista sam se dugo bavio direktnom prodajom, prodavajući pri tome više od 10 različitih tipova proizvoda odnosno usluga u potpuno različitim branšama.

I znate šta, ispostavilo se da mi to ide dobro.

Baš sam zato i napisao tu knjigu koja je samo 7 dana posle objave bila prodata u skoro 100 primeraka, što ćete možda reći da nije nešto WOW, ali za tako kratak period, knjiga nepoznatog autora o prodaji, jeste ogroman uspeh.

Povratne informacije su bile još bolje, i taj osećaj kad Vam se ljudi zahvale što ste im pomogli da otvore oči i unaprede prodaju je neopisiv.

Kao što već napisah na početnoj strani sajta, nisam ja najbolji prodavac na svetu i ne prodam ja baš sve uvek, ali sigurno znam neke tehnike i ključne stvari koje mogu da unaprede svačiju prodaju.

Možete me kontaktirati, da popričamo, da čujem čime se bavite, da Vam dam sugestije, ili možda održim sales&copywriting obuku.

​Da, sad vam je jasno, nakon prethodne rečenice, da se pored direktne prodaje, uspešno se bavim i copywritingom, odnosno pišem tekstove koji za cilj imaju da prodaju proizvoda ili uslugu (odnosno da konvertuju).

​Tako da ako se opredelite za copywriting obuku, shvatićete da zapravo nikom nije potreban talenat za pisanje. Sve se može i da naučiti.

​Naučićete da pišete tekstove za: prodajne stranice, websajtove (i opise proizvoda), scenario za prodajni video, facebook/instagram reklamu, email.

​Najkraće rečeno, za one kojima možda nije jasno i nisu upoznati sa ovom temom, sve što vidite na Internetu, svaki tekst koji Vas mami da kupite nešto, predstavlja copywriting.

​Želite li da naučite kako da usavršite to?

​p.s. ako Vas ne zanima prodaja ili copywriting, a zanima Vas recimo grafički dizajn, ili upravljanje Instagramom/Facebookom, ili slično tome, slobodno nas kontaktirajte, biće nam čast da Vam objasnimo sve to.

​Isto tako tu smo da razvijamo ideje, dajemo savete, postavljamo marketing strategije. Samo kliknite dole i zakažite razgovor s nama.

BESPLATAN SASTANAK

POZVAĆEMO VAS U DOGOVORENOM TERMINU.